Välkommen till Arbottna Säteri!

Hälsa, umgänge och välbefinnande styr allt vi skapar på Arbottna Säteri. Här har du nu möjlighet att bo i ett av Sveriges vackraste naturområden men ändå ha bara 40 minuters bilresa till Stockholm. Vi bygger hus i naturen med gammal bykänsla och låter naturen ha huvudrollen för de som bor på och besöker Arbottna Säteri. Och hälsa kommer att styra hur vi bygger och vilka material vi väljer i all byggnation. Välbefinnande kommer att styra hur vi planerar boende, det skall vara lätt att träffa andra. Ett rikt socialt liv och många gemensamma aktiviteter skall vara något som lockar till boende och besök.

 

Besök oss på Arbottna Säteri

Välkommen att besöka Arbottna Säteri på Muskö i Stockholms skärgård. Här kan du besöka vår gårdsbutik, våra djur, natura- 2000 område, smedja och galleri.


Stängt för säsongen.

Ditt boende på Arbottna Säteri

På Arbottna Säteri håller vi på att skapa  den gamla bykänslan med gränder och närhet. Läs mer om varför Drömgården Arbottna kommer att bli ditt drömboende! "Den bästa anledningen att bo här är livet här."

Fälttävlansbana på Arbottna

Muskö Hästsportförening är en ideell förening som bedriver hästsports-verksamhet på Arbottnas fälttävlansbana. Läs mer på www.muskohsf.se 

     Arbottnas fantastiska natur

loading...

Besök vår fantastiska natur på Arbottna. Här hittar du bland annat Natura 2000 området Ytteräng och nyrestaurerade våtmarkerna Maren med sitt rika fågelliv.

Aktiviteter

Galleriet i Mangelboden

Stängt för säsongen.