Fotokursen blev en succé.

Fotokursen blev en succé, därför har vi en till den 7 februari 2015 kl.10-16, anmäl er redan nu på http://www.dromgarden.com  Vi planerar även för en fortsättningskurs.

Se bilder från Hanna på vår sida på Facebook som nedan beskriver sin dag.

Hej! Jag ville bara tacka för en väldigt rolig fotokurs. Nu känner ja...g mig om än mer säker på att göra allt jag kan för att nå mitt mål om att bli fotograf. Jag känner definitivt att jag valt rätt linje på gymnasiet för detta är så kul! Jag brinner verkligen för detta och nu ser jag fram emot att lära mig ännu mer om foto och liknande.

Trots att jag redan kunde ganska mycket av det som förklarades under fotokursen så lärde jag mig mycket saker som jag inte hade en aning om och som jag absolut kommer att börja använda mig av för att utvecklas inom foto. T.ex. om olika fokuslägen, fokus områden, mätning och om exponering vilket var mycket viktigare att kunna än vad jag trodde innan. Nu kommer en hel del av de problemen jag haft innan att kunna lösas mycket enklare.

Jag tycker även att du var väldigt bra på att lära ut och du förklarade väldigt bra så att det inte blev invecklat och svårt. Något som jag tyckte var väldigt roligt var att ta ett foto med en polaroid kamera eftersom att det är något jag aldrig gjort tidigare. Det var lite speciellt och ganska annorlunda från vad jag själv är van med.

Att fotokursen hölls på Arbottna gjorde bara saken ännu bättre. Det är otroligt vackert vid Arbottna och jag har alltid fascinerats av miljön där. Så att vara just där gjorde kursen ännu mer rolig och intressant. Maten var även jättegod.

Om det skulle komma en fortsättningskurs på denna kurs någon gång så skulle jag absolut ta chansen att vara med!

/Hanna Painio

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter