Smederna flyttar in!

I sommar flyttar hobby smederna Kent och Lena in i smedjan på Arbottna. 

Det började med en veckoslutskurs i Gävle där kände att det klickade mellan oss och det varma järnet berättar Lena. Efter lite surfande på nätet hittade de en lite längre kurs på folkhögskolan i Malung. Där lärde vi oss så pass mycket att de nu kan fortsätta att smida på egen hand. Smide har blivit en skön avkoppling, det är en skön kontrast till stillasittande kontorsarbete att få arbeta med kroppen och skita ner sig.

Vi tycker om att prata och umgås så när vi är i smedjan så är dörren alltid öppen och är det kaffedax så kan man nog få sig en kopp ässjekokt kaffe och om man vill och vågar så kan man få prova på att smida en krok eller nån krumelur säger Lena. Paret har ett fritidshus på södra Muskö och vill gärna vara en del i att få ön att blomma.

Vi är inte längre några ungdomar men fortfarande nyfikna och vill fortsätta uppleva, så ett annat intresse är att resa, både i Sverige och utomlands. Ibland reser vi på våra motorcyklar. Vi har hunnit bli både mamma, pappa, mormor, morfar, farmor och farfar, fem barn har vi tillsammans och tre barnbarn. Vi umgås mycket och gärna med alla våra barn berättar Lena.

Läs gärna mer på Kent och Lenas blogg.

Nyhetsarkiv

Länkar

Senaste nyheter